Bänkad framför vasan

Explosivitet, spänst och styrka på schemat. Bra pass med pers på mångsteg och bänk. Har ungefär 150kg kvar till jag kan titelera mig bäst på bänk i Källene, men lika glad är jag för det.
Öppnade upp massage kliniken på eftermiddagen. Hade Lasse Wallgren med dotter in på behandling.
Lasse är en personlig favorit. Han har aldrig missat en 5mil eller ett Vasalopp under hela sin livstid. Fast han erkänner att han bara ser 1/3 av 5 milarna numer när det är masstart. Respekt!! Sen är det faktiskt Lasse som har byns (tidigare omnämnda) bänkpress rekord också. Ännu mer respekt!!! Det är kul att prata med folk utifrån som är så intresserad. Man får sig en tankeställare att man kan faktiskt glädja fler än sig själv genom att åka fort. Stor inspirations källa.

Gianfranco tog 3 nya poäng igår. Kanon helgen bara fortsätter!

Fikk SMS av Tor Arne. Han ville klättra på V.I.P listan. De flesta är väldigt nöjd bara att vara där, men inte Tor Arne. Det viktiga är inte att deltaga, det är att bli först. Typiskt en tävlingsskalle, typiskt Tor Arne. Förmodligen en av de större orsakerna till att han varit världselit i 10år i en sport som hela tiden utvecklats.
Vi ligger i förhandlingar om det går att klättra på listan.
Titta in så får ni följa utvecklingen.

Östersund i morgon. Nya tester på rullskidbandet. Tester med slangar uppstuckna både här och där. Ska väll dessutom ta några träningsturer med mitt kära team Moral.

på återseende
Lars


Kommentarer
Postat av: Sandbakk

Tor Arne kranglar seg oppover på lista?

- det må da vere måte på!

Lever varene og få det du fortjener!

- Bank i bordet!

2008-09-28 @ 21:46:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0