Vinterns första kväll

Skate intervaller på bana, sparrad av Frisk, coachad av Hegdahl. Bra förrutsättningar och bra pass. Hann knappt trycka stopp på pulsklockan innan snön började lägga sig över Meråker. Med några minusgrader i luften och några centimeter snö på baken satt jag, Sebben, Frempan och besökande Moggli nedkrypen i soffan och njöt av vinterns första kväll, och VH1, som hade top 30 ballads of all time countdown. Jag satt mina pengar på ´"I don´t wanna miss a thing" med Aerosmith. Den blev elva och besvikelsen var stor. Seal vann. Inte helt nöjd med det. Han är bra men jag menar att det finns bättre.

Tog en löptur uppe på Högåsen. Ett av mina absoluta favorit område för löp tränig. Idag var myrmarken täckt av ett tunnt lager snö vilket gjorde det extra skönt att duscha efteråt.

Imorgon blir det den offeciella öppningsdag för sport1 i Meråker. Jag ska springa "Estil runden" har hört rykten om att den store Tore kommer på besök. Då blir det springa av. 
Ska ju även spela lite i samband med öppningen. Har inte bestämmt någon playlist. Det finns risk för minusgrader så nå särskilt avancerat fingerpicking är inte på tal. Tror jag tar det på sparken. Säger som Tor Arne sa innan vi gick upp på scenen för att framföra storlirenn sången i våras.

" Öva!? Nej, jag presterar bäst under press"
högåsen i fjol höst

En sån dag..

Ryggen ær frisk! Kørde idag førsta styrkepasset sedan olyckan och till min stora glædje så høll ryggen utan problem.
Bra pass också, persade på bænken.
Annars sitter jag før dagen mest och ræknar Swix bestællningar. Det blev mitt førsta stora projekt som arbetare på Sport1 i Meråker. Det tar tid men hoppas och tror på bra resultat.

Tor Arne inviterade mig och Sandbakk till middag. Fantastisk mat, fantastisk sællskap och ænnu bættre historier. Skratta mig svettig.
Teamsundklakk har træningsdag i morgon. Coach Hegdahl tar bilen til Meråker och vi ska ha två pass på rullskidor med fart och teknik fokus. Kænns riktigt bra!

Frempan tog sitt andra kørkort igår. Vi firade med att spela Harvest Moon med Neil Young. Fantastisk låt!
I skrivandes stund ær stora delar av klassen hær och kækar våfflor før att celibrera samhørighet, vænnskap och Frempans nya kort.

Læmnar er med ett sista tips. Ska ni skriva ett SMS till någon från någon annans telefon, så var sæker på att det inte innehåller erotiska uppmaningar. Skriv hellre "Saknar dig" det brukar funka.

På återhørande
// Lars Young

Frodetesten

Frodetesten ær ett løptest som mæter ungefær 4km, sjælvklart døpt efter Johan A. 
Det stiger på bra ifån starten vid E14 upp till Grova skidstadion dær målet ligger belæget. Trots nollgradigt och snøblandat regn vid starten klockan 09 imorrse så kom precis 100 st till start. Det sæger en del om intresset før længdskidåkning i denna 2000 personers by. Længsmed banan fanns Vaktmæstare Slungård och en del annan skolpersonal och hejade på. Hærlig inraming.
Jag øppnade testet kontrollerat och lungt men tyckte ændå det kændes som att det tog bra, så jag høll samma belastning och helt pløtsligt så var målet i sikte. Væl uppe på Grova låg snøn vit. Vilket bidrog till att det inte direkt blev några bra tider. Men jag ær nøjd med kænslan och resultatet var bra.

Før er som vill se mer av resultaten, så kan jag varmt rekomendera
http://www.tigerbridge.org/diltrim/index.php Hær finns alla testresultat från Meråker lagrad ænda ifrån mitten av 80-talet.
Misstænker att Frodetesten kommer læggas ut snart.

Tills dess
Lars

Teamsundklakks namnlexikon

Efter en del frågor kring vilka personer som döljer sig bakom de många smeknamnen du stöter på när du surfat in på teamsundklakk.blogg.se. Så har vi bestämt oss att göra ett litet smeknamnslexikon.
Denna skapelse uppdateras så fort något nytt namn dyker upp.
Ni finner lexikonet under kategorien "Namn Lexikon för Teamsundklakk".

Tord Hegdahl = Coach, Heggis, Mr Sundklakk, Mr fix, Hyvel, Dr hudfel
Markus Ottosson = Makkan, Otto, Baggen, Big Tasty
Daniel Rickardsson = Rajdar, Danne
Frode Estil = Johan A, Kingen, Li Flee
Peter Larsson = Kingen
Joel Hultin = Hultan
Ulf Persson = Tuffe Uffe, Smash, Personliga Persson
Sofi Becker = Beckerell
Morgan Aargard= Moggli, Mogge, Moggan
Jonas Ljung = Achmed, Satan
Tomas Fremo = Frempan, Tompa Frempa 
Sebastien Kroogvik = Sebben
Vegard Jörstad = Jörsta, Jörsten, Kirsten 
Carolin Sundberg = Hasse, CS
Anders Rennemo = Tettli, Lill Rennemo   
Per Øyvind Torvik = Torvik, Pöt
Jerry Ahrlin = Jerka
Silvana Bücher = Ms Sandbakk, Drew
Joel Heer = Don Joel, donqi shot, Mr MF, Donkan
Piet Heer = Pizza
Jonathan Toresson = Tore, Den store Tore
Daniel Bergsten = Bergsten, Pytagoras
Øystein Pettersen = PØlsa, Djskiwax
Lasse Jonsson = Lasse

Homeward Bound

1100 meter över havet ligger Fonnfjellstoppen. Tog mig upp dit tillsammans med sör trönderna. Trots lite vind och minusgrader så var det en riktigt fin tur. Magnifika vyer och mycket bra löpunderlag. Ryggen höll hela vägen, Härligt!

Var ner och jobbade någon timme på Sport1. Plus en skatetur på rullskidbanan i elljus. Rullskidskungen Don Joel med yngre bror pizza gjorde mig sällskap.

Styrkerummet på skolan har fått en ny skiva av en annonym donator. Ganska bra. Första spåret är en remix av Say, Say, Say med Michael Jackson. Vilken fantastisk sångare. Tillsammans med Steven Tyler i Aeorosmith så är han nog min absoluta favorit sångare.

Sista natten med Moggli idag. Sedan flyttar jag till Jörsta och Sebben i en vecka. Betalar hyran iform av gitarr lektioner och konserter, Paul Simon uttryckte det bra i sången Homeward Bound.
"On a tour of one-night stands my suitcase and guitar in hand. And ev'ry stop is neatly planned for a poet and a one-man band"

//Lars


HP har så starka lår

Vilomodus teorien verkar stämma rätt bra. Körde intervaller på banan idag med framsteg i känsla från gårdagen.
Träffade mannen som har naken rekordet på rullskidbanan i Meråker, smått fantastiska 12 varv. Väldigt trevligt att byta några ord med denna herre.

Var och kollade på Testtävling på eftermiddagen. Riktigt sugen på att vara med men ryggen täler allvar. Det blev dubbel schwezisk seger. Ingen super skräll.
Jag och Coach Hegdahl gjorde en låt till HP Lykkja igår. Skickade den på MMS. HP tackade. Lykkja är en kempe Kar som flyttade hela tunneln i Torsby när han körde hurtighet förra veckan.
HP ska självklart vara med på V.I.P Listan. Grattis HP!Form Koma

Första riktiga passet på en vecka. Skulle vara med och inspirera och sparra sör-tröndelags ski krets som hade samling i byggda. Men jag blev knockad i typ första ronden så det var inte mycket till sparring. Ryggen fungerade bra men det var nog bara den som funka. Hoppas att jag kan få träna obehindrat nu så jag får väcka kroppen ur koman. Tror den gått in i lite vilomodus efter lätt träning efter Torsby.

Jag var och kollade på Hybel igår. En rekonstruktion av Hitlers Bunker. Sorgligt sliten hybel.
Vi hade Max O2 test på Moggli idag. Blir 5 stycken till på Måndag. Bra baseline för att visa vilken nivå det är på utövarna som är med på HRV försöket.

Har jobbat av några timmar på sportsbutiken också när jag ändå inte kunnat träna fullt ut. Tror det blir bra.

Nu blir det sömn för att vakna upp till en bra träningsdag för att så smånigom vakna upp ur form koman.

// Lars

Bonde Romantik

Löptur igår, Rullskidor idag. Det har väll egentligen fungerat ganska bra men jag tror nog ändå att jag har lite att vinna på att tänka progression. Skynda långsamt som den gode Elof engång sa.
Kveli fyllde år igår. Kalas hos Sebben, Frempa och Jörsta. Riktigt skoj!
Träffa Jerka på banan imorse. Han surrade om 50cm snö till Meråker på Söndag. Det har varit en trevlig överaskning. En annan trevlig överaskning fick jag när jag på onsdagskvällen satt mig ner med Tettli och kollade på Bonde Romantik (det är norska för Bonde söker fru). Så helt plötsligt dyker Håvard Hansen upp som en av friarna. Hansen som jag delade bergspriset med på Jövrarennet i fjol, samma lopp som samma kille kastade sin snö skärm rakt över mina skidor så jag fick stanna och lirka av den. Jövrarennet, en modern klassiker.

Nu blir det lite föreläsning och lite allvarsprat med Coach Hegdahl

//Lars
jövrarennet 2008, vilket slit
 "J¤vlarennet 2008 " som Makkan uttryckte det 

Går från Moll till dur

Fick trycka in mig själv med ganska skit dålig rygg i den för dagen fullpackade "sylen". Mörkret lade sig fort när jag kom in i Åre kommun (förmodligen en av världens största kommuner). Regn, vind och ingen stans att bo, som grädde på moset ackompanjerad av "Night Driver" av Petty samt "This is the Life" av Amy Macdonald. Misären var ganska stor.
vid 22 tiden kom jag fram till Moggli och lill Rennemo. Mötes av två glada grabbar som menade att 2 veckor på deras hybel var minimum. Misären byttes till Lyx, moll till dur. Det är riktiga kompisar det som ställer upp när de behövs som mest.
Dagen har fortsatt i dur.
Ryggen är för dålig för träning så jag har passat på att sköta en del andra grejer. Var ner och pratade jobb på nya sportbutiken i byggda. Låter lovande. Dom ville att jag skulle spela på invigningen nästa Lördag. Kul! 
Har börjat fundera på låtlista. Även boende problematiken ser ljusare ut än på länge. Inget klart men jag är optimist.
Vilket också är anledningen till att jag hoppas på löptur imorgon. Den som lever får se.

//Lars


Lika som Bär

Inlede dagen förmodligen med barmarkssäsongens sista styrkepass hemma i Söderhamn. Har haft en bra höst i styrkerummet men avslutningen har kunnat varit bättre. Ordentlig smärta i ryggen  så var det bara att avsluta passet på förhand.
Hade en bra Tv dag igår. Börje har trollat med antennen så nu har vi ett king utbud av kanaler. Såg Gianfranco kamma noll mot Hull och avrundade kvällen med Grande Ibra. Emellan fotbollstittandet packade jag väskor för flytt till Meråker. Nu är allt klart, allt utom någonstans att flytta till, men ska göra ett jobb på det när jag kommer fram senare under kvällen och resten av veckan. Bor hos Moggli tills dess.

Torvik ringde och erbjöd mig jobb som svensk ambassadör för Storlierennet. "Fy takkan deg Sven-E" sa jag till den nyligt Pistvakts frälste Torvik.

När jag hade hand om Skidgymnasiet Ljusdals hemsida så hade jag en serie som jag kallade "Lika som Bär" Kunde inte hjälpa att  under West Ham matchen se en viss likhet mellan Craig Bellamy och den stålstarka Rönnings pöjken Bernhard. Bestämmde mig för att damma av den klassiska serien. Vad tycks, lika som bär, ikke sant?


              Bernhard Rönning?                             Craig Bellamy?


I need a big Weekend

Håller på att absorberar veckans övningar i Torsby. Lugna dagar, i varje fall träningsmässigt. Blåsorna på tungan börjar bli mindre och färre. Bra tecken!
Jag var på Niffen och föreläste. Hade även en lite praktisksekvens med träningskläder i skog och mark, med tränare, ledare och utövare. Tror det uppskattades. Niffen har fått en ny ordförande som jag tycker verkar vara fantastiskt bra. Han är intresserad och vill hjälpa skidåkningen på ett härligt sätt med rekrytering och andra kärnfrågor. Själv drog jag mitt strå till stacken vad gäller rekrytering genom att dra med mig Hasse till Borg. Trots 10 års frånvaro från klubben så kunde Kjell fortfarande rabbla upp hennes placeringar på Lidingö loppet och Minimarathon från 1995 och 96. Respekt!
Vi tog en tur på markerna och filosoferade kring livets många frågor. Kom fram till att allmän acceptans och saker som är underförstådda kan vara jobbiga ting. Till Exempel varför tjejer får panik och måste resa och se hela världen på en gång när dom är 20. Eller varför tjejer måste vara så fokuserad på att skaffa äldre killar, eller varför det anses konstigt att bo hemma när man är 22år. Underförstått och allmänt accepterat att så är det bara. Jag väljer att citera Coach Hegdahl.


"Ae gii mae no faen"

//Tage

Heggis bäst i test

Man kliver in i tunneln i en vecka men man vet aldrig riktigt hur det blir när man kliver ut. Den här gången var det full pott. Teamsundklakk fick en bra träningsvecka, med skidvana och teknik i fokus. Dessutom har jag hälsan i behåll.
Fick träffa mycke glada kamrater som man inte träffat på hela sommaren.
Vi fick sparka igång hjärtvariabilitets testerna. Och jag hamnade sedvanligt som ansvarig för torsdagsunderhållningen. Jag värvade Moggli och Frempan och tillsammans gjorde vi musikalen med det aningen blygsamma namnet -The Greatest Show in The World-. Frempan och Moggli är verkligen multitalanger, med karisma och showmanship, vilket resulterade i en musikalisk kavalkad med stämmsång, gitarr, munspel och piano. Allt ifrån Tribute till Knocking on Heavens door. Följde upp musikalen med ett Quiz. Ingen visste att Mike and The Mechanics är gruppen bakom kanon låten "over my shoulder", om detta må vi berätta. Avslutade kvällen med en egen komponerad sång om vårat fantastiska grunnfags gäng från ifjol. Dessvärre glömde jag en vers om Sebben och Jörsta. Grämer mig fortsatt. Det är ju två favoriter.

Coach Hegdahl visar styrka genom att persa på Chins. 21 stycken! räckte för att bli bäst i hela Team Tröndelag, själv nöjde jag mig med 16. Härligt Heggis.

Blir resa till Meråker på Måndag. Ska bli kul att träffa Sebben å Jörstad och alla andra härliga kompisar som finns stationerade i fjällbygden. Fortsätter jakten på hybel, någon som vet om nån ledig??Kan efter veckans Torsby läger stolt hälsa följande personer välkommna til den åtråvärda V.I.P lista.

Vilde Gurigard
Perry Olsson


Det är pjäsen man vill åt

Mittemellan två läger. Imorgon blir det Torsby, och igår var det endags läger i Hudik.
Det var planering inför säsongen. Mycket går på stabila rutiner från tidigare säsonger men detta tillsammans med lite nya saker som finns där som ett tecken på att vi vill framåt.

Samåkte med Rajdar. Han har förutom en graciös diagonal också mycket bra koll på klassiska 90-tals hits.
Alltifrån Mike and the Mechanics till Crash Test Dummies.

Till Torsby följer 7 par skidor för lite slip och test. Amy Macdonalds nya platta + soundtracket från The Postman och Highway Companion med Petty från 2006. Material för att göra hjärtvariabilitets tester, overskudd, och ett sedvanligt gott humör. MEN dessvärre! Inga nya byxor.
Anton har en bok som har svaren till livets alla bekymmer. Jag frågade om jag verkligen behövde köpa nya byxor? Den svarade. "Det viktiga är inte det yttre, det är pjäsen man vill åt".      Inte särskilt svårtolkat, eller?

//Lars

Fart på Flygstaden

Solen över Söderhamn fortsätter lysa. Var på flygstaden på morgonen och körde ett riktigt bra fart pass. Mor och Far brukar vara med och filma och klocka men idag fick jag klara mig själv.

Såg poliser som hade körövning på området,  Tuffe Uffe eller Beckerell kanske.
Såg ett pensionat för katter.
Körde om en bil på en av intervallerna.

Ska träffa grabbsen i Hudik imorgon. Vi ska ta något pass ihop och diskutera säsongen som kommer lite närmare rent praktiskt. Team Moral har jobbat hårt med önskemål och jag hoppas att vi snart kan presentera en efterlängtad nyhet.

The Postman var  typ 3h, dom som känner mig vet att 3h film i vaket tillstånd innebär att det är en bra film. Vilket jag också tycker det var. Tom Petty gjorde efterlängtad entré i filmen efter typ 2.30h. Han gjorde inte bort sig, han var helt okej.
Men konstigt att Kevin Costner var med i filmmusiken men inte Tom. Det är typ som att sätta Zlatan som målvakt och Isaksson på topp.

För dom som vill se Tom Pettys skådespelar insats klicka här
Här under finns film från ett liknande pass som det jag hade imorse. Kuriosa: lägg märke till låtval
Konkret, please

Har varit och jobbat med skivstängerna idag. Det är bra träning, kul träning, framför allt när det går bra. Man får konkreta resultat på att man blivit bättre. Jag försöker alltid jobba efter konkreta resultat och mål, både kortsiktigt och långsiktigt.. Visst låter målsättning "jag ska bli så bra som möjligt" väldigt bra. Men det är inget som inspirerar och motiverar mig.
Visst är målsättningen: "jag ska bli starkare på att löpa uppför" en fin sak, men jag brinner mer för en målsättning i stil med: "Jag ska löpa upp till toppen av Höleklack på under 5:30"
Något man kan ta på, ett konkret mål att jobba mot.

Vilodag imorgon. Firar det med att "hyra" The Postman från 1997. Har hört rykten ifrån Grönås att Tom Petty gör en roll där. Har aldrig sett honom på vita duken, det blir spännande. Jack Black gör ju både bra filmer och bra musik så hoppet om succé finns.
 
Filmen, för er som inte sett den, utspelar sig 2013. Fantasy filmer är inte direkt min genre. Det är lite för diffust för min smak, jag föredrar mer konkreta saker.


//Lars


Tour nummer två

Termostaten visade minusgrader när jag började skida imorse. Passade på att besöka Färsjön, Stenö och Östanbo som alla är lokala pärlor i Söderhamn. Bra tur!

Har lagt några timmar på att få i ordning utrustning till säsongen. Tycker bitarna faller på plats bra.

Läste att Hälsinglandsskidförbund bestämmt sig för att satsa på en liten långlopps tour i Hälsingland. Bra initiativ, helt rätt i tiden och riktigt skoj att det händer grejer med skidåkningen i Hälsingland.
Kan tänka mig att långloppsfantomen Olof Jonas Sjöström gnuggar händerna hemma i Gnarp.

Som sagt, kanon nyhet, men ledsen Hälsinglandsskidförbund. Hur mycket ni än lockar med häftiga tävlingar och fina prisbord så är eran tour bara nummer två den här säsongen.
Slagen av den tour som Makkan nyligen på västerbottensfolkblad utropade till Tourenas Tour.

Alla ord är redan sagda, så Bergsten bjuder på en illustration.

Made by Daniel Bergsten


BTW. Olof Jonas, som går under artistnamnet Olle, finns på internett     ollesjostrom.blogspot.com/

Jag har lösningen

Det flyter på fint just nu, även om jag kände av gårdagen litegrann i benen så blev det en bra träningsdag med Intervaller på morgonen och löpning på eftemiddagen.

Läste ett roligt inlägg av Hultan på skidgymnasiets blogg. Där framkom en viss aggresion mot norskar i skidtunneln. Det roliga med det är att norskarna säger samma sak om svenskarna som skidar i frysboxen i Torsby.
På måndag åker jag som svensk ner till Torsby med 15 Norskar från Meråker. Det känns som att jag får ta mig en liten medlarroll i detta ömsesidiga missnöje.
Lugn bara lugn, jag har lösningen som gör alla glad

Skidtunnel till Meråker!


//Lars Yong


Inget ont som inte har något gott med sig

Bolleberget imorse, +3, snöblandat och vind. Jag har aldrig brytt mig så mycket om väder, det har aldrig haft någon större påverkan på mig. Har åkt skidor i både + 27 och -27 och det utan problem.
Men på radio fjollträsk sörjer man som att värdens undergång vore formad som vattendroppar.
Missan surar inomhus, jag försöker förklara att det är bra för den biologiska balansen. Inget ont som inte har något gott med sig brukar d ju heta.

På eftermiddagen var bron i Brötgrind avstängd på grund av översvämning. Jag fick 2 månader gammal kolsvart asfalts-raka helt för mig själv. Fokus på hurtighet låg verkligen nära till hands. Helt ypperligt! Inget ont som inte har något gott med sig.

Fick en egen användare på Hudiksvalls hemsida av Jonas Långberg idag. Det var typ för att med fria händer dela med mig av tankar och funderingar i skriftformat. Mitt största erkännande som bloggare hittills! Lämnade en rad som tack för förtroendet.

Hade Lasse W på Massage. Han hade börjat räkna ner dagar till Vasaloppet.

Tord säger åt mig att köpa nya byxor till Torsby. Känns lite suspekt. Vet aldrig vad Mr Fix har i kikaren.
Pratade med Gurigard på MSN. Hon skulle inte köpa några nya byxor. I varje fall inte på order av Mr Fix.

Köpa kläder sker inte ofta. Det skulle göra ont i en anorektisk plånbok.
Men men, inget ont som inte har något gott med sig.

Roger in, Roger ut
Lars

Skalman kan glädja sig åt nya uppdateringar på Hifs hemsida
Skalman kan glädjas åt uppdateringar på www.hudiksvallsif.nu

Breaking News!!

Teamsundklakks Head coach. Mr Tord Sundklakk Hegdal har den senaste tiden varit ett hett villebråd på tränarmarknaden. Efter att bara sett de frön han planterat i kropp och själ på sin adept i Teamsundklakk så har diverse lag jobbat hårt för att komma över Heggis kompetens.
Team Tröndelag är de som jobbat hårdast. Idag blev det offeciellt att man lyckats få Hegdals signatur.

Innebär detta slutet på teamsundklakk??

NEJ, NEJ, NEJ. Hegdal lugnar alla som följer och stöder teamsundklakk. Tvärtom blir det nu mer tid till fokus på Teamsundklakk. Han blir alså fortsatt headcoach i Teamsundklakk och han tror bara utbytet med Team Tröndelag är av positiv karaktär.

Han skriver i ett pressmeddelande likt Pink Floyd skrev 1979.
"Teacher leave this kid alone, let him fokus on TT and Ljung"
Vilket vi på redaktionen väljer att tolka som att Heggis siktar in sig 100% på tränarsysslan.

Själv ska jag ut å vattna fröna

//Lars

Coach Hegdal, en disciplinens herre


C´mon and Love me

Sitter då åter framför skärmen och håller på att absorbera morgonens träning. 
Kroppen känns pigg och sugen på träning. Vet inte om det är något fel på mig? Tror jag har det norskarna kallar Overskudd.

Satan och Elin tittade in en sväng i går. Satan har en t-shirt med texten Tramps like us, Baby we were born to Run. 
Tufft! han fick den när han jobbade på Bruce tidigare i år. Fick en fråga av mor vilken textrad jag skulle vilja ha på en t-shirt. Svarade rent impulsivt att jag velat ha 3:e raden på andra versen av Kiss låten C´mon and Love me. Det har gjorts så många fantastiska låttexter men det är svårt att ta en rad ur sammanhanget och få det att slå och låta bra.
Kiss är inte känd som några vidare låtskrivare. Inte enligt mig heller. Extrem hög testosteron hallt på den mesta lyriken som kommer från Paul Stanleys penna. C´mon and Love me är inget undantag, den har ingen vidare text men man måste ändå imponeras lite av den gode Stanley som med en offensiv raggningsreplik, och lite lek med orden, fått till:

"You´re good looking, and you´re looking like you should be good"


Få band har haft en aggresivare marknadsföring än Kiss.
Har aldrig ägt något (förrutom skivor då förståss)  men jag såg ett par skor som jag tror Makkan skulle betala en del för.

Zlatan fyllde 27 igår. Grattis i efterskott!


Team Sundklakk på nya äventyr

Åter hemma i Norrala efter fyra dagar i Östersund. Fyra händelserika dagar. Gjorde tester med slangar i både armen och ljumsken, dessutom sensorer på stavar och pjäxor och alla stora muskelgrupper. Kändes lite konstigt att ha en 2dm lång slang innuti blodådern men tro det eller ej, det funkade det också. Testet var tufft men det gikk bra. Teknik och fysik känns stabil, hoppas det snart börjar visas minusgrader på termometern på fler ställen än Storlien.

3 pass på rullskidbanan blev det också, mycket givande.

Lars Carlsson frågade om jag ville cykla med armarna och bena samtidigt, jag skulle få en lax men jag tackade nej. Gillar inte fisk. Coach Hegdahl gillar svensk lunch, jag med.  

Träffade Kingen på rullskidbanan. Han tyckte Anton så stark ut. Kan bara hålla med.

På vägen hem körde jag om en bil med SYL som regestreringsnummer. Fränt!

Vi hörs före ni kan säga Jan Johannes Vennegoor of Hesselink
//Lars


RSS 2.0