Danskar vill ha Teamsundklakk

Grova glimmrar. Antalet uppkörda mil rymms snart inte på handen och min obegrundade teori om att vantrivas växer sig starkare. På morgonen bjöd Mowgli på ball harda intervaller som han själv uttrykte det. Det blev ett riktigt konge ökt där jag, Petter och Mowgli fick pressa våra system ordentligt. Mitt system är åter på gång, känslan idag var bra.
Kvällen innehåller träning, mat och samvaro. Moggan kommer över för att "jama" lite. Grymt.
Tror vi kanske hittade kvinnfolk till julshowen igår, så uppföljaren till The Greatest Show on Earth tycks kanske kunna bli verklighet.

Bloggen har varit lite nedprioriterad i det sista, har faktikt haft en del att göra. Träning och jobb har fått dagarna att rulla på. Väldigt skönt att inte själv behöva rulla igång dagarna.

Coach Hegdahl har i helgen varit i Idre och föreläst och hållit i instruktioner i skate teknik med Danska skidförbundet. Tufft att Teamsundklakks rykte spridigt sig enda ner till Danmark.

Världscupseger till Meråker idag.
Och Teamsundklakk vill självklart grattulera Tor Arne till andra platsen. Det var imponerande, men det räcker inte för att klättra på VIP Listan.

//Lars

 Grova Glimmrar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0